Palvelut asukkaille

Henkilötietojen käsittely                  

Sonkakoti Oy käsittelee henkilötietojasi, jotta voimme hallita asiakastietoasi mielenkiinnon kohteidesi perusteella. Asiakastietoa käytetään asuntojen tarjoamiseen, jotta tarjottavalla sisällöllä olisi sinulle mahdollisimman suuri hyöty. Henkilötietojasi ja asiakastietoasi käytetään myös yhteydenpitoon, tiedonjakoon ja asuntojen vuokraustoimintaan.

Jotta tiedämme kiinnostuksen kohteesi, käytämme tietoa, jonka välität Sonkakoti Oy:lle. Voit missä tahansa vaiheessa kieltää asuntojen markkinoinnin ja tiedon lähettämisen Sonkakodilta lähettämällä sähköpostia Heikki Korolaiselle tai Ritva Kuosmaselle, sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@sonkajarvi.fi.

Voidaksemme tarjota sinulle palveluita, joiden uskomme sinua kiinnostavan, voimme jakaa henkilötietojasi Sonkajärven kunnan kanssa. Sonkakoti Oy ei jaa henkilötietojasi muiden ulkopuolisten tahojen kuin omien alihankkijoiden kanssa. Varmistamme henkilötietojesi lainmukaisen käytön tekemällä tietosuojaa koskevat sopimukset alihankkijoiden kanssa. Alihankkijoitamme ovat OT Urakointi, joka toimii Sukevalla Sonkakodin kiinteistönhoitajana, sekä Kotitalkkari Tuula Valtonen, joka toimii yhtiömme avainpäivystäjänä. 

Mikäli haluat lisätietoja tai sinulla on kysyttävää alihankkijoistamme tai henkilötietojesi käsittelystä Sonkakoti Oy:ssä, saat lisätietoja Heikki Korolaiselta, lähettämällä hänelle sähköpostia.

Sinulla on henkilötietojesi tarkastusoikeus sekä tarvittaessa oikeus poistaa henkilötiedot, mikäli ne on vanhentuneet, mutta ei pyytää hävittämään menneitä tapahtumia. Voit myös pyytää oikaisua tai rajauksia tietoihisi sekä Sinulla on oikeus pyytää tietojen siirtämistä järjestelmästä toiseen ja oikeus tehdä kantelu tietosuojavaltuutetun toimistoon henkilötietojesi käsittelystä Sonkakoti Oy:ssä.

Sonkakoti Oy säilyttää tietojasi asianmukaisella tavalla arkisto- ja kirjanpitolakia noudattaen. Säilytyspaikka on mainittuna Sonkakoti Oy:n tiedonohjaussuunnitelmassa. 

Löydät lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä ja oikeuksistasi yksityisyydensuoja.pdf

Paluu Sonkakodin etusivulleSonkakodin etusivulle