Vesilasi

Sonkajärven kunnanvaltuusto on päättänyt yhtiöittää vesihuoltolaitoksen toiminnan 1.1.2024 alkaen. Lue tiedote: 

https://www.sonkajarvi.fi/media/tekninen/asiakastiedote.pdf

 

Matkailijan Sonkajärvi

Sonkajärvi tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet luontomatkailuun, kalastukseen ja erilaisiin kulttuuriaktiviteetteihin.

Lue lisää
Sonkajärven kylät ja Sukevan taajama

Tutustu kuntamme moni-ilmeisiin ja kauniisiin kyliin!

Lue lisää
Sosiaali- ja terveyspalvelut

Pohjois-Savon hyvinvointialueen palvelut
Yritys- ja palveluhakemisto

Klikkaa tästä

Sonkajärvi Facebookissa

Oheisen videotallenteen avulla teillä on vielä mahdollisuus päästä vuoden 2023 Itsenäisyyspäivän tunnelmaan. Kuvaus: Werner Ruotsalainen.
Sonkajärven kunnan Itsenäisyyspäivää vietettiin 6.12.2023 Seurakuntalolla. Tilaisuudessa kuultiin abiturientti Teemu Ovaskaisen ja FT Pirjo Nenolan juhlapuhe. Kunnan kulttuuripalkinto myönnettiin pitkän linjan kulttuurivaikuttaja, elokuvantekijä Matti Turuselle. Tilaisuuden musiikillisesta annista vastasivat Sonkajärven Pelimannit. Kuvat: Werner Ruotsalainen.
Sonkajärven kunnan vesihuoltolaitos tiedottaa: Vesikatkos torstaina 7.12. klo 02.30 alkaen Sonkajärven vesihuoltolaitos paikantaa vesijohtoverkoston vuotoa torstaina 7.12.2023 klo 02.30 alkaen Sonkajärven taajamassa Perkkiöntien ja Aittokoskentien alueella sekä Taivallahdentien ja Viertotien alueella. Työ aiheuttaa vesikatkon, jonka kesto on arviolta 4,5 tuntia. Muutostyön jälkeen vedessä voi olla verkostosta lähtevien rauta- ja mangaanisaostumien aiheuttamaa sameutta. Mahdollinen sameus ei ole terveydelle vaarallista, mutta sameaa vettä ei tulisi käyttää talousvetenä. Niissä verkoston osissa, joissa laatuhäiriö on havaittavissa, kehotetaan välttämään veden käyttöä herkissä kodintekniikan laitteissa ja esim. valkopyykin pesuun. Vesi voi aiheuttaa saostumia laitteisiin tai pyykin värjäytymistä. Sameus lähtee juoksuttamalla vettä hanasta. Pahoittelemme katkosta aiheutuvaa haittaa. Lisätiedot: Sonkajärven kunta Vesi-ja viemärilaitoksen päivystys puh. 0400 175 176 Ma. tekninen johtaja Ville Kamaja puh. 040 675 004
Tänään Henkkarit kaikille kampanjan finaali eli Iisalmen poliisilaitoksella käynti. Asiointi sujuu nopeasti kahvittelun, eväiden ja jutustelun lomassa. Kiitokset Ylä-Savon Osuuspankki, Sonkajärven martat, Poliisin henkilökunta, Henkilökuljetus Rissanen, P-Sanon hyvinvointialue, Mansikka ry ja muut tänä päivänä mukana olleet 🤝🙌!!
Huom. Jenni Kirveen kirjailijavierailu on tänään 29.11. klo 18 aiemmin ilmoitetun mukaisesti Koirakosken Savottakämpällä, ei Sonkajärven kirjastossa (Iisalmen Sanomien kalenterissa virheellinen tieto). Tervetuloa!