Kouluruokailu
Kouluruokailun järjestämisessä huomioidaan tapakasvatuksen, terveyskasvatuksen ja ravitsemuskasvatuksen tavoitteet. Ruokailutilanteissa kiinnitetään huomiota hyvään käyttäytymiseen ja toisten huomioimiseen, asiallisiin ruokailutapoihin, siisteyteen ja ruoan arvostamiseen. Oppilaita ohjataan totuttautumaan erilaisiin ruokiin ja makuihin sekä ymmärtämään riittävän ravinnonsaannin merkitys.
Terveys- ja ravitsemuskasvatuksen tavoitteena on säännöllinen ruokailu. Kouluruoka täyttää 1/3 oppilaan päivittäisestä ravinnon tarpeesta.
Oivasta löydät elintarvikevalvonnan raportit. Katso kunnan ruokapalveluiden tulokset.
Oivahymy040 675 0008
mirja.julkunen(at)sonkajarvi.fi
Sonkajärven yhtenäiskoulun keittiö
Sukevan koulun keittiö
040 756 506 9
heli.maklin@sonkajarvi.fi
Sukevan koulun keittiö