Palvelupaikka

Sukevan lähikirjasto

Kirjastot ovat kunnallisen kulttuuritarjonnan kivijalka. Sonkajärvellä toimii kaksi kirjastoa: pääkirjasto Sonkajärven Kirjastotalossa ja Sukevan lähikirjasto kunnan yhteispalvelupisteen yhteydessä Sukevalla.

Sukevan asiointipisteessä toimivat kirjaston ja omatoimikirjaston lisäksi kunnan aluetoimisto, asiamiesposti, Matkahuollon pakettipalvelut sekä Kelan asiointipalvelut. Asiointipiste hoitaa lomakepalvelua, kuntapostin vastaanottoa, tilavarauksia (Kyläkeskus ja liikekeskuksen kokoustila). Lisäksi asiointipiste ohjaa ja antaa tietoa myös muista kunnan palveluista. Asiointipisteestä voi ostaa junalippuja. Käytettävissä on kaksi asiakaspäätettä.

Sonkajärven kunnankirjasto kuuluu Ylä-Savon Rutakko –kirjastoverkkoon. Rutakko -kirjastoilla on yhteinen aineistotietokanta ja lainaajarekisteri - samalla kirjastokortilla voit asioida kaikissa Rutakko -kirjastoissa. Rutakko -verkko- ja mobiilikirjastossa voi selata kirjaston kokoelmia, tehdä varauksia ja uusia lainoja. Lisäksi tarjolla on e-aineistoja, kuten e-äänikirjoja, e-kirjoja ja elokuvia.

Käyntitiedot

Kallentie 2
74340 Sukeva
Palvelupaikka kartalla
Näytä reitti tänne

Palveluajat

maanantai 9.00-16.00 
tiistai 12.00-18.00 
keskiviikko 10.00-16.00 
torstai 12.00-18.00 
perjantai 9.00-16.00 

Muut yhteystiedot

Sähköposti

Puhelin

 • +358 401484306 (pvm/mpm)

  Puhelu tähän numeroon maksaa:

  • paikallisverkkomaksun (pvm), kun soitat kiinteästä verkosta.
  • matkapuhelinmaksun (mpm), kun soitat matkapuhelimesta.
  • ulkomaanpuhelumaksun, kun soitat ulkomailta.

  Maksut määräytyvät soittajan operaattorin hinnaston mukaan.

Verkkosivu

Sijainti kartalla

Liittyvät palvelut