Asukasilta: Sonkajärven kunnan hyvinvointisuunnitelma vuosille 2022-2025 / 22.2 klo 17-n.19 / paikka tarkentuu

Julkaistu 17.1.2023, 15.58

Mitkä asiat ovat hyvin Sonkajärvellä? Mikä kaipaisi kehittämistä? Mikä on hyvinvointisuunnitelma? Entäs vuosiraportti? Tule kuulemaan kunnan Hyvinvointityön suunnitelmaa vuosille 2022-2025 ja osallistumaan vuosiraportin tekemiseen.

Suunnitelmaan pääset tutustumaan ennakkoon täällä kunnan nettisivuilla: * Hallinto, päätöksenteko ja talous -> hyvinvointikertomus ja -suunnitelma -> klikkaa sinistä palkkia jossa lukee " hyvinvointikertomus ja -suunnitelma". Otsikoiden avauduttua paina ensimmäistä linkkiä. Siitä saat saat auki edellisen kertomuksen sekä suunnitelman vuosille 2022-2025.

Tapahtumapaikka ilmoitetaan lähempänä. Paikkana työpaja tai liikuntahalli. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille kiinnostuneille.

 

Taustatietoa: Hyvinvointikertomuksen ja -suunnitelman tekeminen perustuu lakiin.

Kunnan on seurattava kuntalaisten elinoloja, hyvinvointia ja terveyttä sekä niihin vaikuttavia tekijöitä alueittain ja väestöryhmittäin. Hyvinvointikertomus ja -suunnitelma ovat osa kunnan strategista johtamista. Ne ovat työvälineitä, joilla voi suunnitella, seurata, arvioida ja raportoida kunnan hyvinvoinnin ja terveyden edistämistä. Hyvinvointikertomus tuo yhteen eri toimijat, jotka yhdessä voivat vaikuttaa tavoitteiden toteutumiseen. Kertomuksessa ovat mukana kunnan hyvinvointiryhmän johdolla kunnan kaikki toimialat, järjestöt, seurakunnat ja muut mahdolliset toimijat kuten esimerkiksi yritykset. (https://thl.fi/fi/web/hyvinvoinnin-ja-terveyden-edistamisen-johtaminen/hyvinvointijohtaminen/hyvinvointijohtaminen-kunnassa/kunnan-hyvinvointikertomus) 

Jaa sivu: