Kirjaston kotipalvelu - lainat kotiin heille, jotka eivät itse pääse kirjastoon

Julkaistu 14.10.2022

Sonkajärven kunnankirjaston kotipalvelu on tarkoitettu niille asukkaille, jotka eivät itse pääse kirjastoon. Kotipalvelussa laina-aineistoa tuodaan kotiin ja noudetaan takaisin kirjastoon maksutta noin kerran kuussa. Palvelu on käytettävissä koko Sonkajärven kunnan alueella.

Käytettävissä ovat kaikki kirjaston kotiin lainattavat aineistot, kuten aikakauslehdet, kirjat, äänikirjat, musiikkiäänitteet, elokuvat ja e-aineistot. Opastamme tarvittaessa laitteiden käytössä ja digiasioissa.

Asiakkaan ei tarvitse etukäteen tietää mitä hän haluaa lukea, kuunnella tai katsoa. Riittää, että on kiinnostusta olla kirjaston asiakas. Kotipalvelua aloittaessa esittelemme kiinnostuneelle palveluita ja aineistoja ja kartoitamme toiveita lainojen suhteen. Sen jälkeen voi päättää haluaako kirjaston kotipalvelun asiakkaaksi. Sovimme yhdessä asiointitavat jokaisen kanssa sopiviksi. Palvelun käytön voi keskeyttää tai lopettaa ilmoittamalla siitä kirjastoon.

Kiinnostuksen voi ilmoittaa soittamalla kirjastovirkailija Tiina Pietiläiselle, puh. 040 6750846 (mieluiten arkisin klo 10-15 välisenä aikana). Viethän viestiä eteenpäin, jos tunnet jonkun, joka ei itse pääse kirjastoon!

Lisätietoja:
Sonkajärven kunnankirjasto
Tiina Pietiläinen 040 6750846
tiina.pietilainen@sonkajarvi.fi

Jaa sivu: