• På svenska
  • In English
  • Auf Deutsch
EtusivuSuomeksiAjankohtaistaSonkajärven kunnan sivistystoimessa haettavana Lyseotien koulun ja Sonkajärven lukion rehtorin virka
Ajankohtaista

Sonkajärven kunnan sivistystoimessa haettavana Lyseotien koulun ja Sonkajärven lukion rehtorin virka

17.5.2017 12:00

Sonkajärven kunnan sivistystoimessa on uudelleen haettavana 1.8.2017 alkaen toistaiseksi voimassa oleva Lyseotien koulun ja Sonkajärven lukion rehtorin tehtävät. Aiemmin avoinna olevaan tehtävään jätetyt hakemukset otetaan huomioon kelpoisuusehdot huomioiden.
Hakijalta edellytämme perehtyneisyyttä perus- ja lukio-opetukseen, monipuolista pedagogista ammattitaitoa sekä sitoutumista opetuksen ja koulun kehittämiseen nykyaikaisen oppimiskäsityksen mukaisesti. Lisäksi toivomme kokemusta ja taitoa henkilöstöjohtamiseen sekä oppilas- ja opiskelijahuollon johtamiseen.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hakemukset tulee jättää pääasiassa Kuntarekryn kautta tai sähköisesti osoitteeseen merja.vaisanen-raty@sonkajarvi.fi. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisessa haastattelutilaisuudessa.

Hakuaika päättyy 31.5.2017 klo 16.

Tiedostot