• På svenska
  • In English
  • Auf Deutsch
EtusivuSuomeksiAjankohtaistaRadio kylässä-kylät radiossa–ohjelma kuunneltavissa myös jälkikäteen
Ajankohtaista

Radio kylässä-kylät radiossa–ohjelma kuunneltavissa myös jälkikäteen

6.7.2017 10:00

Kylät sydämellä-hanke ja Radio Sandels ovat yhteistyössä kouluttaneet kevään aikana yhteensä 22 kyläreportteria Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän alueelta.

-Kyläreportterit tekevät juttuja ja ohjelmaa kyliltä. He nostavat esille esimerkiksi kylien tapahtumia, persoonia, yrityksiä, luontokohteita ja taitajia. Kyläradion avulla parannetaan tiedottamista ja tietoisuutta elämästä ja tapahtumista kylillä, kertoo Kylät sydämellä -hankkeen hanketyöntekijä Satu Peltonen.

Radio kylässä-kylät radiossa -ohjelman lähetysaika on perjantaisin klo 16–17 ja uusinta kuullaan lauantaiaamuisin klo 8-9.

Jos et osunut radion ääreen Radio kylässä-kylät radiossa-ohjelman aikaan, eli Sandelsin taajuudelle perjantaina klo 16 tai lauantaina klo 8, ei hätää! Kaikki jutut löytyvät nyt Soundcloud-palvelusta tämän linkin takaa: https://soundcloud.com/radio-sandels/sets/kylaradio

Kylät sydämellä-hankkeen Facebook-sivuilta voi käydä tarkistamassa, mikä kylä on viikoittain äänessä. Lisäksi ohjelmista tiedotetaan Radio Sandelsin, Iisalmen ja Kiuruveden kaupunkien sekä Sonkajärven ja Vieremän kuntien internetsivuilta. Juttujen aiheet löytyvät myös torstaisin Iisalmen Sanomista.

Liitteenä kyläradion aikataulu

Tiedostot